Steklene predelne stene

Steklene predelne stene, po meri

Omogočajo, da nadgradite svoj delovni prostor v bolj odprtega, vendar brez žrtvovanja tako zasebnosti kot zračnega prostora.

Steklene predelne stene zagotavljajo ločen in odprt prostor hkrati

Zagotovijo nujno potreben mir v pisarni in obenem prostora ne otesnijo, saj prepuščajo svetlobo in dajejo občutek odprtosti. So idealna rešitev za pisarne, ki zahtevajo določeno mero zasebnosti, a se ne želijo odpovedati zračnosti odprtega prostora.
Predelne stene so elegantna rešitev v prostorih, kjer želite izkoristiti vsak kotiček.
Glavni namen predelne stene je ločiti prostor, a hkrati ohraniti občutek odprtosti, zato se v poslovne namene največkrat uporabljajo steklene predelne stene. 

Prednosti

Steklene predelne stene za poslovne prostore se lepo prilagodijo prostoru, hkrati pa ga optično povečajo. Prehod naravne svetlobe spodbuja kreativnost in vzdržuje sproščenost. Prostor naredijo funkcionalen, a istočasno udoben.  Omogočajo neoviran prehod naravne svetlobe, zvočno izolativnost, optično povečanje prostora in zasebnost. Takšne stene imajo dolgo življenjsko dobo in omogočajo enostavno preoblikovanje prostorov, zračnost in eleganten dizajn. V našem programu boste našli profesionalne steklene predelne stene čistih linij in lahkotne konstrukcije, ki ohranjajo transparentnost prostora. Velik poudarek dajemo na vizualne detajle, hkrati pa so steklene predelne stene oblikovane iz kakovostnih materialov v kombinaciji s sodobnim dizajnom. Za večjo funkcionalnost pa lahko izbirate med vrati s klasičnim odpiranjem ali drsnimi vrati.