Operativni / Aktivni stoli

Operativni stoli so tisti, na katerih običajno preživimo največji del službenega časa, in imajo posledično velik vpliv na počutje zaposlenih. Ergonomska oblika, kvalitetna izdelava in številne funkcije, ki omogočajo uporabniku nastavitev stola glede na njegove želje, so nepogrešljive lastnosti, ki jih mora imeti vsak ergonomski stol. Teh dejstev se zavedamo tudi pri nas, zato imajo vsi naši delovni stoli certifikate varnosti, trdnosti in zdravja po evropskih standardih ter najmanj 5-letno garancijo. Zaradi premalo gibanja oziroma predolgega sedenja v fiksnem položaju pa vse bolj aktualni postajajo t.i. aktivni stoli, ki uporabnikom omogočajo bolj dinamično izkušnjo sedenja.

Aktivni stoli za ergonomsko sedenje

Aktivni stoli v naši ponudbi so produkt norveškega proizvajalca HÅG, ki se že dolgo zaveda pomena zdravega počutja posameznika na delovnem mestu in predstavlja pojem aktivnega oz. ergonomskega sedenja. Njihovi izdelki so proizvedeni na podlagi dejstva, da smo bili ljudje ustvarjeni za gibanje, in nam posledično omogočajo konstantno gibanje celotnega telesa, kar pripomore k več svobode, udobja in večji produktivnosti. Aktivni stoli imajo 10-letno garancijo in švedski certifikat Möbelfakta.

V naši ponudbi lahko zasledite tudi delovne stole 24/7 nizozemskega proizvajalca BMA Ergonomics. Ti stoli so namenjeni za uporabo v kontrolnih sobah, v katerih je potrebno spremljati in nadzirati dogajanje 24ur na dan, 7 dni v tednu. Močni in robustni mehanizmi, vrsta ergonomskih funkcij in izjemno odporno blago so lastnosti, ki so nepogrešljive pri tem tipu stolov. Podjetje BMA ima že dolgoletne izkušnje na tem področju in posledično veliko prepoznavnost. Kljub stalni obremenjenosti, imajo njihovi stoli 5 letno garancijo ob uporabi 24/7 in pa 10 letno garancijo na komponente.