Lounge

Ker vemo, da želite svojim gostom v pisarni ponuditi pravo mero udobja, vam ponujamo dinamično izbiro konferenčnih stolov in lounge pohištva.

Lounge pohištvo elegantnega in univerzalnega videza

Eleganca in univerzalen dizajn sta glavni lastnosti te kolekcije. Izbirate lahko med stoli s kovinskim ogrodjem, z lesenimi nogami ali pa udobnimi fotelji. Za večje udobje poskrbijo minimalistične zofe elegantnega videza. V vseh primerih je kvaliteta zagotovljena. 

Lounge pohištvo je primerno za različne prostore

Lounge pohištvo iz naše ponudbe je primerno tako za pisarne kot tudi za čakalnice, kavarne, hotelske sobe, restavracije. Ne glede na to, kam ga umestite, pohištvo iz naše ponudbe prostor naredi harmoničen in eleganten. 

Če želite razvajati svoje goste in poskrbeti, da se počutijo udobno, potem v svojo kolekcijo pisarniškega pohištva vključite lounge pohištvo. Naj visoko udobje ne bo rezervirano samo za goste, ampak tudi za vaše zaposlene. Za ležerne sestanke si lahko omislite elegantne fotelje, ki s trendovsko obliko in kakovostnim materialom zagotavljajo dolgotrajno udobje in sproščeno vzdušje. 

Vsi naši stilsko dovršeni pisarniški stoli zagotavljajo udobje in posledično dobro počutje zaposlenih in vaših gostov. Trpežni in kvalitetni materiali poskrbijo za dolgo življenjsko dobo, hkrati pa zadostijo še tako visokim zahtevam po funkcionalnosti in udobju.