Konferenčni stoli

Ko povabite svoje goste v pisarno, sejno sobo ali pa predavalnico, želite, da je zanje dobro poskrbljeno.

Konferenčni stoli  - udobje in kvaliteta

Konferenčni stoli iz naše ponudbe so udobni, hkrati pa elegantnega videza z vrhunskim dizajnom. V naši ponudbi vas čaka pestra izbira različnih vrst stolov, ki so vsak posebej unikatni, a dovolj preprosti in udobni, da bodo poskrbeli za sproščeno vzdušje.

Čeprav v prvi vrsti niso namenjeni dolgotrajnemu sedenju, morajo biti iz trpežnega materiala. Zato priporočamo stole s tapeciranim sediščem in naslonom, ki se dobro izkažeta ob dolgotrajnem sedenju. 

Če želite bolj moderen videz, so konferenčni stoli v imitaciji usnja prava izbira. Poleg elegance so tudi enostavni za čiščenje ter iz zelo trpežnega materiala. 

Konferenčni stoli iz antibakterijskega materiala

V podjetju Marc Interieri sledimo najnovejšim smernicam in našim strankam ponujamo tudi konferenčne stole iz antibakterijskega materiala. 

Prostor lahko popestrite z izbiro konferenčnih stolov različnih barv ter z naslonjalom ali brez. Stoli so udobni in primerni za občasno večurno uporabo, omogočamo vam pa tudi izbiro različnih podnožij.

Naše konferenčne stole odlikujejo kvalitetni materiali in eleganten dizajn, hkrati pa nudijo visoko udobje. Zato ste lahko prepričani, da boste ne glede vaš okus našli kar iščete.