Pisarniški stoli

Pisarniški stoli, ki zagotavljajo stil in prijetno delo so idealna izbira

Udobje na delovnem mestu je v veliki meri odvisno tudi od kakovosti stolov, na katerih preživljate svoj čas, naj so ti stoli pisarniški ali konferenčni. Sodobni pisarniški stoli iz Marc-Interieri ponudbe so ergonomsko oblikovani in zadostijo še tako zahtevnim potrebam po udobju, videzu in funkcionalnosti, prav tako pa zagotavljajo celostno skladnost s preostalim pisarniškim pohištvom.

Ergonomski stol lahko izboljša delo ter počutje zaposlenih in gostov

Poleg zaposlenih poskrbite tudi za udobje vaših gostov. Svojemu pohištvu za pisarne dodajte še kakovostne stole za čakalnice ter lounge in konferenčne stole.

Ergonomski stol

Ergonomski stol je vsekakor nepogrešljivi del sodobnega pisarniškega dela oziroma zdrave pisarne pa naj bo ta v podjetju ali doma. V skladu s temi dejstvi in našim prepričanjem si prizadevamo, da nudimo široko izbiro pisarniških stolov, ki so ergonomski, kvalitetne izdelave in dobrega dizajna in s tem pripomoremo k dobrem počutju zaposlenih na delovnem mestu. Prepričajte se tudi sami, da lahko aktivni stol resnično pripomore tako udobju kot produktivnosti.

Pisalni stoli proizvedeni v Evropi - z najvišjimi standardi

Vsi naši pisalni stoli so proizvod vodilnega proizvajalca pisarniških stolov v Evropi, skupine FLOKK. Njihovi izdelki narekujejo trende zdravega sedenja oziroma ergonomije na delovnem mestu. Poleg dobrega počutja uporabnikov, ogromno pozornosti posvečajo trajnostnemu razvoju svojih izdelkov. Posledično je velik poudarek na odgovornosti do okolja in s tem prispevek k blaginji ljudi. V skladu s tem pri proizvodnem procesu posvečajo izjemno veliko pozornosti pri uporabi trajnostnih virov, zmanjševanju onesnaževanja okolja in vplivu na zdravje. Njihovo prizadevanje za boljši svet potrjujejo statistični podatki, podkrepljeni s številnimi standardi in certifikati. V njihovo skupino spada mnogo znanih blagovnih znamk pisarniških stolov: HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Offecct in Profim.

Stilsko nagrajeni pisarniški stoli na voljo v naši ponudbi

Večino pisarniških stolov v naši ponudbi predstavljajo artikli poljskega proizvajalca PROFIM. V 29 letih svojega delovanja so si utrdili položaj vodilnega proizvajalca pisarniških stolov v vzhodni Evropi. Njihovo široko paleto izdelkov poleg izredno dobrega razmerja med ceno in kakovostjo, odlikuje dober dizajn. To potrjujejo številne oblikovalske nagrade (Red Dot Design, German Design Award), ki so jih prejeli za njihove artikle, oblikovane s strani vodilnih oblikovalcev na področju pisarniških stolov s katerimi sodelujejo. Njihovi produkti imajo 5 letno garancijo in nemški TÜV certifikat.ž

Izberite pravi pisarniški stol za vas!