Barski stoli

Oprema za bare

Svojim gostom lahko pričarate pravo gostoljubje le s kvalitetno opremo.

Barski stoli za vaš popoln ambient

Pričarajte svojim gostom čudovito izkušnjo gostoljubja v vašem lokalu ali lounge-u. Navdušite z moderno izdelavo in naj kvaliteta stolov sama postavi udobje v prvo vrsto. Naše linije barskih stolov so pred vsem primerne za oblikovalce modernih in kombiniranih stilskih prostorov, ki so lahki v izgledu in kvalitetne izdelave. Postavite vašo idejo prostora v prvi plan z našo ponudbo tako barvnih in izstopajočih linij kakor tudi bolj elegantnih in diskretnih barskih stolov.

Moderni barski stoli so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki poskrbijo za dolgo življenjsko dobo

Ker radi sledimo novim trendom, vam ponujamo izdelke, ki so modernega videza s pridihom elegance. 

Naši barski stoli so primerni za oblikovalce modernih in kombiniranih stilskih prostorov. 

Ponudite svojim gostom udobje, ki si ga zaslužijo in jih razvajajte z elegantnimi sedišči. Eksperimentirajte z različnimi oblikami in barvami, ter prostor popestrite z moderno opremo za bare. Svojim gostom pričarajte popoln ambient z elegantno opremo, ki bo pričarala domačnost. 

V naši ponudbi je oprema za bare modernega videza, ki bo odlično dopolnila barski prostor.

Barski stoli morajo omogočiti udobno sedenje, zato imamo v naši ponudbi stole, ki so funkcionalni, a hkrati zelo udobni. 

Med dinamično ponudbo lahko tudi arhitekti izbirate med različnimi kvalitetnimi materiali, ki z moderno obliko dopolnjujejo dovršen stil vsakega stola. Detjalno lahko izbirate tudi med barvno izstopajočimi linijami ali bolj umirjenimi elegantnimi odtenki.

Prilagodimo se vašim željam in v kolikor med ponudbo ne najdete želenega stola, nam pišite in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.