Ostalo pohištvo

Oprema za hotele, barske mize in ostalo pohištvo

Spremembe v tehnologiji, načinu dela in generacijski strukturi zaposlenih narekujejo nove trende na področju opremljanja pisarn.

Izgled sodobnih pisarniških prostorov se vse bolj oddaljuje od tradicionalnega izgleda delovnega mesta oziroma vse bolj približuje podobi bivalnih prostorov. Pisarniški stoli so nepogrešljiv del opreme vsakega podjetja, zato lahko pri nas izbirate med bogato ponudbo udobnih in kvalitetnih pisarniških stolov, ki sestavjajo pisarniško pohištvo po vaši meri. 

V skladu s temi trendi lahko v naši ponudbi zasledite oblazinjeno pohištvo, stole ter barske stole, ki pripomorejo k oblikovanju prostorov za sprostitev, jedilnic in prostorov namenjenih za hitrejše sestanke ter druženja, ki so manj formalne narave.

Glede na to, da nudimo produkte proizvajalcev, ki so specializirani vsak na svojem področju, lahko z njihovo široko paleto izdelkov oblikujemo tudi druge tipe skupnih oziroma javnih prostorov. Širok nabor medsebojno kompatibilnega oblazinjenega pohištva in stolov najrazličnejših tipov nam omogočajo njihovo umestitev v hotele, bare, salone, čakalnice itd. Oprema za hotele po zadnjih trendih zagotavlja maksimalno udobje in vrhunski dizajn hotela. 

Kvaliteta in bogata izbira

Poleg kvalitete samih izdelkov, si pri izbiri dobaviteljev prizadevamo tudi za širok izbor barv in obdelav artiklov. Vsi naši dobavitelji nudijo velik izbor tapeciranj najbolj znanih proizvajalcev (Camira, Kvadrat, Gabriel). Poleg same kvalitete in pestre izbire barv, lahko naročnik izbira tudi med primernimi materiali glede na zahteve prostora, ki ga opremlja (pisarne, zdravstvo, hotel itd.).

Marc Interieri je vodilni med slovenskimi podjetji na področju opremljanja poslovnih prostorov.

V 30-letni prisotnosti na trgu smo pridobili veliko izkušenj in strokovnega znanja, kar nam omogoča, da vam vedno lahko ponudimo izdelke vrhunske kakovosti. 

Oprema za hotele

Poleg opreme poslovnih prostorov, opremljamo z raznoraznimi stoli tudi hotele. 

Le zadovoljni gosti se bodo še naprej vračali, zato je prav, da jim ponudite kvalitetno in udobno bivanje. Oprema za hotele iz naše ponudbe je sestavljena iz visoko kvalitetnih stolov in foteljev, ki v vsak prostor pričarjo eleganco, hkrati pa z modernim videzom in neskončno ponudbo različnih barv privabljajo nove goste. Če želite, da bo vaš hotel opremljen profesionalno, vaši gostje pa sedeli na udobnih stolih, ste na pravem mestu. 

Ker vemo, da želite svojim gostom le najboljše, izbiramo produkte, ki so modernega videza, hkrati pa v prostor vnesejo svežino in eleganco.